Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #1 80 GB bir oyunu indirirken disk yazma hatası alıyorum ama mesela 4 GB olan bir oyun indirirken hata vermiyor. Neden böyle oluyor?
80 GB bir oyunu indirirken disk yazma hatası alıyorum ama mesela 4 GB olan bir oyun indirirken hata vermiyor. Neden böyle oluyor?
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #2 Noelll dedi: 80 GB bir oyunu indirirken disk yazma hatası alıyorum ama mesela 4 GB olan bir oyun indirirken hata vermiyor. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Diskin sağlık durumu nasıl hocam?
Noelll dedi: 80 GB bir oyunu indirirken disk yazma hatası alıyorum ama mesela 4 GB olan bir oyun indirirken hata vermiyor. Neden böyle oluyor? Genişletmek için tıkla... Diskin sağlık durumu nasıl hocam?
Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #3 denoxx dedi: Diskin sağlık durumu nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... şuan 99 kimse bilmiyor mu çözümü Son düzenleme: 21 Temmuz 2025
denoxx dedi: Diskin sağlık durumu nasıl hocam? Genişletmek için tıkla... şuan 99 kimse bilmiyor mu çözümü
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #4 Virüs programlarını bir süreliğine devre dışı bırakıp deneyin hocam, kurulumu varsa başka bir diske deneyin.
Virüs programlarını bir süreliğine devre dışı bırakıp deneyin hocam, kurulumu varsa başka bir diske deneyin.
Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #5 denoxx dedi: Virüs programlarını bir süreliğine devre dışı bırakıp deneyin hocam, kurulumu varsa başka bir diske deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
denoxx dedi: Virüs programlarını bir süreliğine devre dışı bırakıp deneyin hocam, kurulumu varsa başka bir diske deneyin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır.
D denoxx Hectopat Katılım 21 Mart 2022 Mesajlar 346 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #6 Durum ne hocam?
Noelll Centipat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2025 #7 denoxx dedi: Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... virüs programı kapatınca geçti şuanlık sorun yok teşekkürler
denoxx dedi: Durum ne hocam? Genişletmek için tıkla... virüs programı kapatınca geçti şuanlık sorun yok teşekkürler