Steam Disk yazma hatası veriyor

emredemir32

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600x
MSİ 1060 Gaming X Pro 6GB
Gigabyte A520M-H
KİNGSTON FURRY Beast 16x2GB Ram
James Donkey 720
Razer Deathadder Essential
ASUS TUF GAMING RA05 K3 D/RD Red Switch
Kingston NV3 SNV3S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD
James Donkey JD960 LE SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD
Bugün Counter-Strike 2 girmek istedim güncelleme gelmiş güncellemeyi yaptım sonra başlat dediğimde yanlış platform hatası aldım. Sorunu anlamadım o yuzden sildim oyunu. Bir daha yüklemeye çalıştığımda ise disk yazma hatası aldım. İnternetde ki her çözümü denedim fakat olmadı. Sonr bir şey fark ettim oyunları D diskine kurunca bir sorun olmuyor ama E'ye kurmaaya çalışırsam disk yazma hatası diyor. Testleri yaptım diskde de herhangi bir sorun yok. Nedir bunun çözümü?

1757270774040.png

1757270880351.png

Ve şunu fark ettim her bir şey indirmeye çalıştığımda steamwork ortak depoları adlı şey güncellenip duruyor.

1757270971313.png

1757270989304.png

Bu şekil hatalarda alıyorum başka oyunlarda. Yeterli aaaln yok diyor diske 300GB'e yakın yer bulunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Counter-Strike 2 girmek istedim güncelleme gelmiş güncellemeyi yaptım sonra başlat dediğimde yanlış platform hatası aldım. Sorunu anlamadım o yuzden sildim oyunu. Bir daha yüklemeye çalıştığımda ise disk yazma hatası aldım. İnternetde ki her çözümü denedim fakat olmadı. Sonr bir şey fark ettim oyunları D diskine kurunca bir sorun olmuyor ama E'ye kurmaaya çalışırsam disk yazma hatası diyor. Testleri yaptım diskde de herhangi bir sorun yok. Nedir bunun çözümü?

Eki Görüntüle 2570812

Eki Görüntüle 2570813

Ve şunu fark ettim her bir şey indirmeye çalıştığımda steamwork ortak depoları adlı şey güncellenip duruyor.

Eki Görüntüle 2570814

Eki Görüntüle 2570815

Bu şekil hatalarda alıyorum başka oyunlarda. Yeterli aaaln yok diyor diske 300GB'e yakın yer bulunuyor.

Bilgisayar kısmından disklerinin fotoğrafını alır mısın? Steamwork güncellemesi mi disk hatası veriyor cs2 mi?

Bilgisayarını kapatıp açıp daha sonra steam'i yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi?
yönetici olarak denedim ama res atmadım deniyip geliyim

Sorun 1 saat önce başlaadı CS 2 girmek istedim geçersiz plaatform dedi sonr bu disk hatassı başladı oyunu kaldırdım olara kgözüküyordu şimdi res attım girdim ve oyun yüklü gözüküyor oynayaa bastım beklemedeyim.

Evet oyun açıldı neler oluyor en ufak fikrim yok.

Sorun çözüldü tek bir res atma ile ama cidden kafam çok kaarışık fakat hala başka abir Steam sorunum çözülmüş değil amaa yapacak biey yok teşekkürler.

Çözüldü yani öyle mi?

Sorunum çözüldü disk hatası aalmıyorum ama garip yanı sildğim oyun yüklü olarak geri geldi ve sorunsuz açıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı