S Semih oguzhan Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #1 Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2021
Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı?
Deqarnieux Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 149 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #2 Aynı hatayı zamanında bende almıştım. Aynı gün içinde kendi kendine düzeldi, bilgisayara reset atıp biraz beklersen düzelebilir.
Aynı hatayı zamanında bende almıştım. Aynı gün içinde kendi kendine düzeldi, bilgisayara reset atıp biraz beklersen düzelebilir.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.672 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #3 Semih oguzhan dedi: Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam HDD health gibi programlarla kontrol edin.
Semih oguzhan dedi: Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam HDD health gibi programlarla kontrol edin.
PaaBaba Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 12 26 Eylül 2021 #4 Semih oguzhan dedi: Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Diskiniz nedir?
Semih oguzhan dedi: Merhaba Steam'de oyun indirirken sürekli disk yazma hatası alıyorum ve bozuk dosyalar diye, buna bir çözüm var mı? Genişletmek için tıkla... Diskiniz nedir?
S Semih oguzhan Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2021 #5 PaaBaba dedi: Diskiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate HDD. Rolesional dedi: Hocam HDD health gibi programlarla kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım ama kontrol edeceğim. Deqarnieux dedi: Aynı hatayı zamanında bende almıştım. Aynı gün içinde kendi kendine düzeldi, bilgisayara reset atıp biraz beklersen düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Denedim önce ama tekrar veriyor.
PaaBaba dedi: Diskiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Seagate HDD. Rolesional dedi: Hocam HDD health gibi programlarla kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Daha yeni aldım ama kontrol edeceğim. Deqarnieux dedi: Aynı hatayı zamanında bende almıştım. Aynı gün içinde kendi kendine düzeldi, bilgisayara reset atıp biraz beklersen düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Denedim önce ama tekrar veriyor.