D devran gök Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 77 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Steam da disk yazma hatası alıyorum çözümü bilenler yardımcı olabilir mi? Oyun Battlefield 1
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Hocam C diskinde yer var mı yoksa ondan dolayı olabilir ayarlardan bir önbelleği temizleyip yeniden deneyin. Artı 0 Eksi
Hocam C diskinde yer var mı yoksa ondan dolayı olabilir ayarlardan bir önbelleği temizleyip yeniden deneyin.
KS KS D devran gök Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 77 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 MeTluX dedi: Hocam C diskinde yer var mı yoksa ondan dolayı olabilir ayarlardan bir önbelleği temizleyip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... C diskinde yer yok yazma hatasıda alıyorum oyunda nasıl yer açabilirim yer lazım hocam Artı 0 Eksi
MeTluX dedi: Hocam C diskinde yer var mı yoksa ondan dolayı olabilir ayarlardan bir önbelleği temizleyip yeniden deneyin. Genişletmek için tıkla... C diskinde yer yok yazma hatasıda alıyorum oyunda nasıl yer açabilirim yer lazım hocam