alieren2222 Centipat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 685 9 Mayıs 2021 #1 Disk yazma korumalı sorunu alıyorum bir türlü çözemedim. CMD açıp gereken komutları girdim USB belleği virüs programına tarattım olmadı. Ne yapacağım?
Disk yazma korumalı sorunu alıyorum bir türlü çözemedim. CMD açıp gereken komutları girdim USB belleği virüs programına tarattım olmadı. Ne yapacağım?
BATABEK Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 445 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hocabey 9 Mayıs 2021 #2 Çözüm: "Disk yazma korumalı" hatası Arkadaşlar merhaba. 2 senedir kullanamadığım USB'yi an itibari ile bu hatadan kurtardım. Pek kolay değil ama güzel sonuç verdi. İyi sosyaller. www.technopat.net Bu konuya gözat. Ben de çok uğraşıp yapamamıştım. Bu videodan sonra anca yapabildim. Biraz uğraştırabilir.
Çözüm: "Disk yazma korumalı" hatası Arkadaşlar merhaba. 2 senedir kullanamadığım USB'yi an itibari ile bu hatadan kurtardım. Pek kolay değil ama güzel sonuç verdi. İyi sosyaller. www.technopat.net Bu konuya gözat. Ben de çok uğraşıp yapamamıştım. Bu videodan sonra anca yapabildim. Biraz uğraştırabilir.
3 387354 Kilopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 26 9 Mayıs 2021 #3 Silinen üye dedi: Disk yazma korumalı sorunu alıyorum bir türlü çözemedim. CMD açıp gereken komutları girdim USB belleği virüs programına tarattım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB'nin üzerinde lock diye bir kilit varsa onu kapatın.
Silinen üye dedi: Disk yazma korumalı sorunu alıyorum bir türlü çözemedim. CMD açıp gereken komutları girdim USB belleği virüs programına tarattım olmadı. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... USB'nin üzerinde lock diye bir kilit varsa onu kapatın.