naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Ekim 2021 #11 Recep Baltaş dedi: Linux'un bozuk USB bellekleri onarabilmek gibi süper güçleri olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Raw USBleri açabiliyor eğer raw ise düzelebilme ihtimali var.
Recep Baltaş dedi: Linux'un bozuk USB bellekleri onarabilmek gibi süper güçleri olduğunu bilmiyordum. Genişletmek için tıkla... Raw USBleri açabiliyor eğer raw ise düzelebilme ihtimali var.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #12 Linux hariç hepsini denedim olmadı Saolun anlasılan ruhunu teslim etmiş bellek
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Ekim 2021 #13 Leopar dedi: Linux hariç hepsini denedim olmadı Saolun anlasılan ruhunu teslim etmiş bellek Genişletmek için tıkla... Linux ile dene belki olur banada o tarz şeyler olmuştu.
Leopar dedi: Linux hariç hepsini denedim olmadı Saolun anlasılan ruhunu teslim etmiş bellek Genişletmek için tıkla... Linux ile dene belki olur banada o tarz şeyler olmuştu.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #14 Benim anlamadığım yeni bir flash bellek aldım yine disk yazma karşı korumalı diyor? PC değil mi bir sıkıntı var anlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Benim anlamadığım yeni bir flash bellek aldım yine disk yazma karşı korumalı diyor? PC değil mi bir sıkıntı var anlamadım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Ekim 2021 #15 Leopar dedi: Benim anlamadığım yeni bir flash bellek aldım yine disk yazma karşı korumalı diyor? PC değil mi bir sıkıntı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... PC'de sıkıntı var sanırım.
Leopar dedi: Benim anlamadığım yeni bir flash bellek aldım yine disk yazma karşı korumalı diyor? PC değil mi bir sıkıntı var anlamadım. Genişletmek için tıkla... PC'de sıkıntı var sanırım.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #16 naberinnaberi dedi: PC'de sıkıntı var sanırım. Genişletmek için tıkla... Zaten format atcam flash windows yazdırmam lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
naberinnaberi dedi: PC'de sıkıntı var sanırım. Genişletmek için tıkla... Zaten format atcam flash windows yazdırmam lazım.
naberinnaberi Decipat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 1.838 Çözümler 8 Yer technopat.net/sosyal 1 Ekim 2021 #17 Leopar dedi: Zaten format atcam flash windows yazdırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile win yazdırmayı deneyin öyle düzelir belki.
Leopar dedi: Zaten format atcam flash windows yazdırmam lazım. Genişletmek için tıkla... Rufus ile win yazdırmayı deneyin öyle düzelir belki.
Leopar Megapat Katılım 14 Nisan 2014 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2021 #18 Zaten Rufus ile yazarken böyle oldu normalde hep yapıyordum ama bu sefer 3 USB flashda sıkıntı oldu. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2021
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 14 Ekim 2021 #19 Buraya girin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies Burada WirteProtect varsa ve değeri 1 ise 0 yapın.
Buraya girin: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies Burada WirteProtect varsa ve değeri 1 ise 0 yapın.