Disk Yöneticisi ''genişlet'' bölümü yok

Furkanreiss

Centipat
Acer laptop Windows kurarken Acer tarafından 7 GB'lik sürücü alanı ayrıldığını gördüm sürücüleri yükledim ama şimdi diski birleştiremiyorum. 6.7 GB'lik D bölümünü sildik ama C diskinde genişlet çıkmıyor
No: Minitool uygulamasında da genişlet seçeneği çıkmıyor.

Dosya Ekleri

• 20230122_232333.jpg
    20230122_232333.jpg
    191,2 KB · Görüntüleme: 33
Nasılsın çözeceğim sorunu.

Kurtarma bölümünü silmeniz gerekiyor. Sildiğinizde C diskini genişletebileceksiniz. Kurtarma bölümü silinmesin isterseniz yedeğini alın klon yazılımlarıyla, sonrasında silip genişlettikten sonra kurtarma bölümünüz kadar daraltma yapar tekrar yazarsınız.

Kurtarma bölümünü silmeniz gerekiyor. Sildiğinizde C diskini genişletebileceksiniz. Kurtarma bölümü silinmesin isterseniz yedeğini alın klon yazılımlarıyla, sonrasında silip genişlettikten sonra kurtarma bölümünüz kadar daraltma yapar tekrar yazarsınız.
Hocam kurtarma bölümüne sağ tık yapıyorum silme çıkmıyor

Tamam sürücüyü genişlettim şimdi tekrardan kurtarma bölümü açabilirmiyim

Hocam kurtarma bölümüne sağ tık yapıyorum silme çıkmıyor.

Tamam sürücüyü genişlettim şimdi tekrardan kurtarma bölümü açabilir miyim?

Eğer yedeğini almadıysanız açamazsınız. Bilgisayarda sorun çıkarmıyor yokluğu merak etmeyin. Benim bilgisayarımda da yok. Yedeğini aldıysanız, aldığınız yazılımla geri yükleme yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı