Disk Yönetimi Açılmıyor ve S.M.A.R.T hatası

Goktu0

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar normal bir şekilde bilgisayarımı kullanırken D: Diskinin yani harddiskimin görünmediğini fark ettim. Disk yönetimini açmaya çalıştığımda ise sanal disk hizmetine bağlanılamadı hatası aldım(bütün çözümleri denedim fakat sanal disk düzelmedi).bilgisayarı yeniden başlattığımda ise S.M.A.R.T hatası ile karşılaştım ardından bilgisayarıma format attım fakat yine düzelmedi artı olarak 2 saniyede açılan bilgisayarı tam olarak 13 dakikada açılmaya başladı her işlemde aşırı büyük bir yavaşlama oldu format bile çok uzun sürdü. Şu an bilgisayar açılıyor ama hem çok uzun sürüyor ve yine aynı hatalar devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlattıklarınıza göre diskinizde bir arıza var gibi görünüyor.
Disk taraması yaptınız mı hiç?

Nasıl yapabilirim ?
Disk üzerine sağ tık özellikler'e girin, akabinde araçlar sekmesine geçin. Burada hata ayıklama veya disk tarama gibi bir seçenek olmalı.

Ben Windows 11 kullanıyorum, eğer Windows 10 kullanıyorsanız isimler farklı olabilir hatırlayamıyorum.

Ek olarak bilgisayarınız eğer laptop ise BIOS menüsü altında Diagnostics aracı da olabilir ve buradan da tüm donanımı tarayabilirsiniz.

Sisteminizle ilgili detaylı bilgi verebilir misiniz?

Maalesef Windows dediğim gibi çok yavaş çalışıyor veya çalışmıyor disk taraması yaptığımda taranıyorda kalıyor. Hdtune indirdim açmayı denediğimde oda açılmıyor. Ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok format atarken de yavaştı.
Şuan gelişmiş başlangıçtan sorun gidermeye tıkladım siyah ekranda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…