Disk yönetimi birim silememe sorunu

Daha fazla  
SANDİSK SSD PLUS'ım var ben bunu aldığımda tanıdığımız 1 parça yaptı yani 1 bölüm. Ben 2 bölüm yaptım yaptığım birimde şöyle yazıyor; Sağlam (Disk Belleği Dosyası, Birincil bölüm) yazıyor sağ tıkladığımda birimi
sil soluk çıkıyor yani basılmıyor sizce neden nasıl geri döndürebilirim?

@Asım Demir @Silinen üye @Recep Baltaş@JaroxJamaica
Biliyorsanız söyler misiniz?

Resim;

Sağ tıkladığında sil çıkmıyor mu? Sildikten sonra diğer bölümlere tıklayıp genişlet deyip X kısmını diğer bölümlere ekleyebilirsin.

Sanal diski bu diskten kaldırırsanız birimi silebilirsiniz.
Sistem > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Gelişmiş Sekmesi > Sanal Bellek kısmından değiştir tuşuna basın ve X sürücüsündeki sanal belleği kaldırın C sürücüsünde olacak şekilde ayarlayın.

Sağ tıkladığında sil çıkmıyor mu? Sildikten sonra diğer bölümlere tıklayıp genişlet deyip X kısmını diğer bölümlere ekleyebilirsin.
Birimi sil diye bir şey çıkıyor o da soluk şekilde yani basılmıyor. Bir de yukarıda AhmetAksoy adlı arkadaşın dediğini yapacağım ama orada sistem demiş o nasıl yani sistemi açacaksın diyor oradan Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Gelişmiş Sekmesi > Sanal Bellek diyor o nasıl olacak?

Yani buradan ne yapmam gerekiyor? @Asım Demir @Murat5038 @Adion

Son düzenleme:
Kardesim bir türlü olmuyor burada yazılanı denedim olmadı.
Farklı bir şeyler denedim yok o da olmadı.
Bir türlü istediğim olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…