VΣNOM Hectopat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 405 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522654119 13 Aralık 2015 #1 Dosya Ekleri Adsız.png 56,9 KB · Görüntüleme: 311
Mevlüt Toplu Megapat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #2 Bende'de yerel disk D yok nasıl yapacağım bilmiyorum.
E Emircan Gönültaş Ziyaretçi 13 Aralık 2015 #3 Mevlüt Toplu dedi: Bende'de yerel disk D yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mevlüt Toplu dedi: Bende'de yerel disk D yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu?
Mevlüt Toplu dedi: Bende'de yerel disk D yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Mevlüt Toplu dedi: Bende'de yerel disk D yok nasıl yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Disk yönetiminde diskiniz gözüküyor mu?
Mevlüt Toplu Megapat Katılım 20 Eylül 2015 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2015 #4 Gözüküyor biçimlendirdim yinede olmadı.
E Emircan Gönültaş Ziyaretçi 30 Aralık 2015 #5 Öncelile merhaba Birimin üzerine gel ve sağ tıkla birim sil'e tıkla.Sonra ayrılmamış alana tıklayıp Basit birim aç ondan sonra ki ayarları yaparsın zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2015
Öncelile merhaba Birimin üzerine gel ve sağ tıkla birim sil'e tıkla.Sonra ayrılmamış alana tıklayıp Basit birim aç ondan sonra ki ayarları yaparsın zaten.