sagopa1979 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #11 Alqer dedi: Hocam hortlatıyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorundan muzdaribim. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Yok öyle bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben çözdüm sorunu Acronis disk director adlı bir program sayesinde. Fakat program normalde paralı ben zamanında crack yüklemiştim. Ama korsan yine de önermiyorum. Programa bir göz at istersen. Şu video işinizi görebilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Alqer dedi: Hocam hortlatıyorum ama çözüm bulabildiniz mi? Aynı sorundan muzdaribim. Genişletmek için tıkla... southwest dedi: Yok öyle bıraktım. Genişletmek için tıkla... Kardeş ben çözdüm sorunu Acronis disk director adlı bir program sayesinde. Fakat program normalde paralı ben zamanında crack yüklemiştim. Ama korsan yine de önermiyorum. Programa bir göz at istersen. Şu video işinizi görebilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et