dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Hard Disk'e dokunduğum zaman ısı geliyor, moturun çalıştığını anlıyorum. Ama disk yönetiminde gözükmüyor ne yapmam lazım? 500 GB Seagate.
Hard Disk'e dokunduğum zaman ısı geliyor, moturun çalıştığını anlıyorum. Ama disk yönetiminde gözükmüyor ne yapmam lazım? 500 GB Seagate.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 Diski yeni mi taktın yoksa normalde kullandığın bir disk miydi?
dwarekithx Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 998 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Cheese Wizzard dedi: Diski yeni mi taktın yoksa normalde kullandığın bir disk miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldım normalde SSD kullanıyordum ama sorunu çözdüm zaten. Hard disk de çalışmayan kablo SSD ile çalıştı neden öyle oldu onu anlamadım.
Cheese Wizzard dedi: Diski yeni mi taktın yoksa normalde kullandığın bir disk miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam yeni aldım normalde SSD kullanıyordum ama sorunu çözdüm zaten. Hard disk de çalışmayan kablo SSD ile çalıştı neden öyle oldu onu anlamadım.