Disk Yönetimi'nde "sanal disk hizmeti'ne bağlanılıyor" yazısı çıkıyor

Zortingen12365

Centipat
Daha fazla  
Format attıktan sonra bu sorunla karşılaştım 1.8TB'lık HDD'yi ekleyemiyorum düzeltmemin bir yolu var mıdır? İnternette ne gördüysem yaptım uygulama vs. indirmeden yardımcı olursanız sevinirim. Format atmak da istemiyorum tekrar ama tek çarem o kaldı gibi.

Format attıktan sonra bu sorunla karşılaştım 1.8TB'lık HDD'yi ekleyemiyorum düzeltmemin bir yolu var mıdır? İnternette ne gördüysem yaptım uygulama vs. indirmeden yardımcı olursanız sevinirim. Format atmak da istemiyorum tekrar ama tek çarem o kaldı gibi.

Sanal disk hizmeti'ne bağlanıyor yazısında mı kalıyor?

O yazıda bekliyorsa diskte sorun olabilir. SATA kablolarını kontrol et.

Hocam SATA kablosu falan ne bilmiyorum tam olarak internete baksam anlar mıyım veya detaylı değilse anlatır mısınız?

O yazıda bekliyorsa diskte sorun olabilir. SATA kablolarını kontrol et.

Hocam hatam olmuş bu arada o ekranda beklemiyor artık "disk yapılandırma bilgisi yükleniyor"da kalıyor.

Son düzenleme:
Hocam SATA kablosu falan ne bilmiyorum tam olarak internete baksam anlar mıyım veya detaylı değilse anlatır mısınız?

Hocam hatam olmuş bu arada o ekranda beklemiyor artık "disk yapılandırma bilgisi yükleniyor"da kalıyor.

O yazıda kalıyorsa yine diskte sorun olabilir. Kasayı sök diske bak diyeceğim ama yanlış bir şey yaparsın diye korkuyorum.

O yazıda kalıyorsa yine diskte sorun olabilir. Kasayı sök diske bak diyeceğim ama yanlış bir şey yaparsın diye korkuyorum.

İşte zaten normalde yapan biri olsam yaparım da zarar verme ihtimalime karşı dokunmak istemiyorum bilgisayarcılar da biliyorsunuz çok güvenilir olmuyor. Disk'i alıp bakmak dışında bir çözüm yolu yok değil mi eminsiniz?

Yine diskte sorun var galiba bu defa da bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle yürütülemedi diyor. En iyisi ben bunu bir ara bir bilgisayarcıya göstereyim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı