Disk yönetiminde silme işlemi nasıl yapılır?

soraushoku

Femtopat
Daha fazla  
1626421889694.png

Önceden bu diskler galiba maviydi ve F diye bir disk var. Bu diski CMD'den bile silemiyorum ve D diski oluşturmaya çalıştırdığım zaman tek bir sekmede değil ayrı ayrı sekmelere ayrılıyor. Yani o unallocatedlar tek bir yerde toplanmıyor, bu rengi nasıl mavi yaparım ve F diskini silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elinde format için usb ya da cd varsa onunla yapabilirsin. Windows kurulumu yaparken disk seçme kısmından ayarlayıp yeniden başlatırsın bilgisayarı.

En sağdaki unallocated olan bölüme sağ tıklayıp yeni disk oluşturabilirsiniz. Diğer kalan boş alanları bu oluşturduğunuz diske eklemek bir yöntem olabilir. Bu olmazsa disk birleştirme deneyebilirsiniz, boşta olan bölümleri düzene sokar.

Dosya Ekleri

• 1.JPG
    1.JPG
    30,3 KB · Görüntüleme: 50
En sağdaki unallocated olan bölüme sağ tıklayıp yeni disk oluşturabilirsiniz. Diğer kalan boş alanları bu oluşturduğunuz diske eklemek bir yöntem olabilir. Bu olmazsa disk birleştirme deneyebilirsiniz, boşta olan bölümleri düzene sokar.

F diskini nasıl silebilirim acaba CMD'den bile denedim olmuyor

Eki Görüntüle 1109098

Önceden bu diskler galiba maviydi ve F diye bir disk var. Bu diski CMD'den bile silemiyorum ve D diski oluşturmaya çalıştırdığım zaman tek bir sekmede değil ayrı ayrı sekmelere ayrılıyor. Yani o unallocatedlar tek bir yerde toplanmıyor, bu rengi nasıl mavi yaparım ve F diskini silebilirim?
diski boşaltmak istiyosan cipher /w:c komutunu kullanabilirsin ancak diskin kendisini tamamıyla silmeyi diyorsan onu bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı