meryemanaa Decapat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Aralık 2021 #1 Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için. Dosya Ekleri ffff.png 49,3 KB · Görüntüleme: 40 ffgfgfgf.png 27,1 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için.
Çözüm zeki1981 24 Aralık 2021 meryemanaa dedi: Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklatıp harf ataması yapın.
meryemanaa dedi: Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklatıp harf ataması yapın.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Aralık 2021 #2 meryemanaa dedi: Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklatıp harf ataması yapın. Artı 0 Eksi Çözüm
meryemanaa dedi: Merhaba, başlıkta dediğim gibi diski görünür yaptım fakat hala gözükmemekte. Ne yapmalıyım? Görselleri bıraktım daha iyi anlatabilmek için. Genişletmek için tıkla... Sağ tıklatıp harf ataması yapın.