Z zeki_12421 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Disk yönetiminde SSD oluştur dedim yani sanal disk, oyun yükleyebilir miyim?
N Nortex Centipat Katılım 31 Aralık 2023 Mesajlar 356 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 Bana bir fotoğraf atabilirsen güzel olabilir Disk'in bulduğu yer ve Disk'in özelliklerine girip Genel'den bir fotoğraf atabilir misin?
Bana bir fotoğraf atabilirsen güzel olabilir Disk'in bulduğu yer ve Disk'in özelliklerine girip Genel'den bir fotoğraf atabilir misin?
Z zeki_12421 Zeptopat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #3 Nortex dedi: Bana bir fotoğraf atabilirsen güzel olabilir Disk'in bulduğu yer ve Disk'in özelliklerine girip Genel'den bir fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar olur mu?
Nortex dedi: Bana bir fotoğraf atabilirsen güzel olabilir Disk'in bulduğu yer ve Disk'in özelliklerine girip Genel'den bir fotoğraf atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Bunlar olur mu?