A Aliatlas Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #1 Merhaba, bilgisayarın kendi diskine Android kurmayacağım. Bu yüzden başka diske kurmayı karar verdim. Nasıl bir diske Android kurabilirim? Son düzenleme: 8 Ekim 2023
Merhaba, bilgisayarın kendi diskine Android kurmayacağım. Bu yüzden başka diske kurmayı karar verdim. Nasıl bir diske Android kurabilirim?
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #2 Aliatlas dedi: Merhaba, bilgisayarın kendi diskine Android kurmayacağım. Bu yüzden başka diske kurmayı karar verdim. Nasıl bir diske Android kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Emulatörler ile kurabilirsiniz Blue Stacks, Nox, GameLoop gibi gibi
Aliatlas dedi: Merhaba, bilgisayarın kendi diskine Android kurmayacağım. Bu yüzden başka diske kurmayı karar verdim. Nasıl bir diske Android kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Emulatörler ile kurabilirsiniz Blue Stacks, Nox, GameLoop gibi gibi
A Aliatlas Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #3 Bende emülatör bozuk çalışmıyorda o yüzden diske kurmak istiyorum.