Diske erişim sağlama ve birleştirme nasıl yapılır?

Blancoe

Attopat

Rufus ile yazdırırken hata oluştu ve 27 GB ayrılmamış gözüküyordu, ben de yeni birim oluşturdum ama iki ayrı sürücü olarak gözüküyorlar ve ana diske yani TAILS yazana giremiyorum. Bunları nasıl birleştirip TAILS'e erişim sağlayabilirim?

Dosya Ekleri

• Ikı.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 20
İçinde önemli bir dosyanız yoksa iki bölumüde disk yönetiminden silin. Sildikten sonra tek bir ayrılmamış alan halinde toplanacaklar. Sonra tekrar yeni birim oluşturun.

İçinde önemli bir dosyanız yoksa iki bölumüde disk yönetiminden silin. Sildikten sonra tek bir ayrılmamış alan halinde toplanacaklar. Sonra tekrar yeni birim oluşturun.
EFI Sistem bölümü yazanda sadece yardım yazıyor, silme yeri yok.

Evet teşekkürler bunu çözdüm ama başka bir sorunum var yardım eder misiniz? Belleğimi Rufus ve balena ile yazdırmaya çalışınca ikisinde de uyarı alıyorum ve disk ayrılmamışa geri dönüyor.

Evet teşekkürler bunu çözdüm ama başka bir sorunum var yardım eder misiniz? Belleğimi Rufus ve balena ile yazdırmaya çalışınca ikisinde de uyarı alıyorum ve disk ayrılmamışa geri dönüyor.
Yani tam olarak ne yazdırmaya çalışıyorsunuz? Kullandığınız dosya bozuk olabilir, ISO'yu tekrar indirmeyi veya başka bir usbde deneyebilirsiniz.

Yani tam olarak ne yazdırmaya çalışıyorsunuz? Kullandığınız dosya bozuk olabilir, ISO'yu tekrar indirmeyi veya başka bir usbde deneyebilirsiniz.
Tails'i indiriyordum iso değil img dosyası, kontrol ettirdim sitesinde düzgün indirilmiş ve yeni USB'de de denedim

Tails'i indiriyordum iso değil img dosyası, kontrol ettirdim sitesinde düzgün indirilmiş ve yeni USB'de de denedim
Aşağıdaki videoda bahsettiğiniz hataya benzer bir hatanın çözümü mevcut.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler denedim, balena yazdırmaya başlıyor ama yarısında yine hata veriyor.

Teşekkürler denedim, balena yazdırmaya başlıyor ama yarısında yine hata veriyor.
Bölümleri düzeltirken hata veriyormuş.

Bölümleri düzeltirken hata veriyormuş.
Yani pek bir fikrim yok açıkçası, bende size sizin aktardıklarınızla internetten çözüm bulmaya çalışıyorum. Siz yine konu açarsanız konu hakkında daha bilgi sahibi kişilere ulaşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…