12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #1 Evet arkadaşlar, diske format atıp tekrar Windows yüklemesi yapmak diskin ömrünü ne kadar kısaltır?
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 5 Aralık 2021 #2 Belli bir rakam veremem ama şunu bilmen gerekir: Normal yazma ve silme işleminde ne kadar kısaltıyorsa aynen o kadar kısaltır.
Belli bir rakam veremem ama şunu bilmen gerekir: Normal yazma ve silme işleminde ne kadar kısaltıyorsa aynen o kadar kısaltır.
12_09 Hectopat Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 301 Yer Edirne Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #3 Aade dedi: Belli bir rakam veremem ama şunu bilmen gerekir: Normal yazma ve silme işleminde ne kadar kısaltıyorsa aynen o kadar kısaltır. Genişletmek için tıkla... Çünkü LTSB 1607 yüklemeyi düşünüyorum. Diskim bozulur diye yüklemiyorum. Zaten LTSB 1507 yükleme sırasında HDD'de sorun oldu.
Aade dedi: Belli bir rakam veremem ama şunu bilmen gerekir: Normal yazma ve silme işleminde ne kadar kısaltıyorsa aynen o kadar kısaltır. Genişletmek için tıkla... Çünkü LTSB 1607 yüklemeyi düşünüyorum. Diskim bozulur diye yüklemiyorum. Zaten LTSB 1507 yükleme sırasında HDD'de sorun oldu.