- Makaleler
- 2
- RAM
- 8GB HyperX 3200MHz
- SSD veya HDD modeli
- Adata SU630 480GB, 300GB eski bir HDD
- Ekran kartı
- GTX 1650
- Anakart
- Gigabyte B450M H
- İşlemci
- Ryzen 5 3500
Selamlar.
Bilgisayarımdaki diskler, aşağıdaki gibi;
C: 500GB (SSD), 300GB(HDD)
300GB olanı bilgisayarımı kurarken D: ve E: olarak ayırmıştım. 200+100 olarak. E: (100GB) içinde birçok fotoğrafım ve dosyam bulunuyor. D: ise boş. Şu an Bilgisayarım kısmından disklerimi göremiyorum çünkü girdiğim anda Windows Gezgini (Yanıt Vermiyor) şeklinde kalıyor.
Birkaç gün öncesine kadar her şey normaldi sonradan ne oldu hiçbir fikrim yok. Windows'ta sürekli drop yemeye başladım. Oyunlarda da aynı şekilde. Gördüğüm etkiler;
Not2: Umarım fotoğraflarımı ve dosyalarımı kaybetmem. Çok önemli benim için.
Bilgisayarımdaki diskler, aşağıdaki gibi;
C: 500GB (SSD), 300GB(HDD)
300GB olanı bilgisayarımı kurarken D: ve E: olarak ayırmıştım. 200+100 olarak. E: (100GB) içinde birçok fotoğrafım ve dosyam bulunuyor. D: ise boş. Şu an Bilgisayarım kısmından disklerimi göremiyorum çünkü girdiğim anda Windows Gezgini (Yanıt Vermiyor) şeklinde kalıyor.
Birkaç gün öncesine kadar her şey normaldi sonradan ne oldu hiçbir fikrim yok. Windows'ta sürekli drop yemeye başladım. Oyunlarda da aynı şekilde. Gördüğüm etkiler;
- 2-3 kere mavi ekran verdi ve yeniden başlattı. Tam dikkat etmedim o an ama mavi ekranda E: (100GB) diski falan yazıyordu.
- Windows'ta gezinirken drop yiyorum. Bir anda mouse ve klavyeden 2-3 saniye etkileşimim kesiliyor.
- PC daha geç açılıyor. Başlangıçta Windows logosu loading ekranında bekledikten sonra, System Repair yapıp yapmak istemediğimi soruyor. Yaptım fakat değişen bir şey yok.
- Windows Gezgini sürekli yanıt vermediğinden ötürü kullanımlarım kısıtlanıyor. Bu yüzden Görev Yöneticisi'nden yeniden başlatmam gerekiyor. Ya başlat tuşu çalışmıyor ya da başlattaki herhangi bir özellik.
Not2: Umarım fotoğraflarımı ve dosyalarımı kaybetmem. Çok önemli benim için.