Steam Diske yazma hatası

Batu_ozt

Decapat
Daha fazla  
FIFA 23 yüklerken 32 GB indirdikten sonra bu hatayla karşılaştım. Yeniden denedim. İndirmeyi 1 GB daha indirdikten sonra yine aynı hatayı verdi. Tekrar yeniden denedim. Ancak bu defa hiç yüklenmeden aynı hatayı veriyordu. Boyutu küçük bir oyun olduğu için hemen Don't Starve'ı da indirmeyi denedim ve onu sorunsuz bir şekilde indirip kurdu. Zaten FIFA'yı da oyundayken alt F4 ile kapattıktan sonra bir daha açılmadığı için silip tekrar yüklemeye çalışıyordum. Üstüne bir de bu çıktı. Sizce sorun SSD'den dolayı mıdır yoksa Steam veya FIFA'dan dolayı mı? SSD'den ise neden Don't Starve sorunsuz biçimde yüklendi?
PC: Monster Tulpar T7 v20.5

Steam oyun dosyalarından FIFA’nın artık dosyalarını yok edebilir misin?

Steam oyun dosyalarından FIFA'nın artık dosyalarını yok edebilir misin?

Şimdi SSD'den kaynaklı bir hata mı acaba diye EA appden F1 22 indiriyorum hocam 35 GB indi bir hata vermedi. İndirme bitince dediğinizi yapıp deneyeceğim. Teşekkürler.

Steam oyun dosyalarından FIFA'nın artık dosyalarını yok edebilir misin?

Hocam steamapps içinden common dosyasına girdim. FIFA 23 dosyasını silmeye çalıştığımda "klasör ve dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor" ve klasörü kapatıp yeniden deneyin diyor. Dosyanın içindeki dosyaları Şile'yim dedim ama iki dosya kalıyor onlarda da aynı hatayı veriyor. Steam ve EA App kapalı denedim.
Bu arada F1 22 oyunu indi bir sıkıntı çıkmadı indirmede.

Son düzenleme:

Hocam işe yarar mı bilmem ama güvenli mod ile silmeyi deneseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…