F Furkan Satan Decapat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 73 1 Temmuz 2020 #1 PC'de ki SSD'ye Windows'u taşıdım fakat yaklaşık 29 GB'lik ek bir birim oluştu. O birimi C'ye bir türlü aktaramadım, nasıl yapabilirim?
PC'de ki SSD'ye Windows'u taşıdım fakat yaklaşık 29 GB'lik ek bir birim oluştu. O birimi C'ye bir türlü aktaramadım, nasıl yapabilirim?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2020 #2 İnternet'te onunla alakalı bir sürü video var oraya bakabilirsiniz.
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 1 Temmuz 2020 #3 E: adlı birime sağ tıklayıp birimi sile basın, sonra C:'ye sağ tıkla ve birimi genişlete basın.
Y yarasabulent Hectopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 276 Çözümler 4 1 Temmuz 2020 #4 Aktaramazsin, arada ayri bir partition var.
F Furkan Satan Decapat Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 73 2 Temmuz 2020 #5 Akif9748 dedi: E: adlı birime sağ tıklayıp birimi sile basın, sonra C:'ye sağ tıkla ve birimi genişlete basın. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz olmuyor maalesef birimi genişlet seçeneği aktif değil. yarasabulent dedi: Aktaramazsin, arada ayri bir Partition var. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çözümü yok mudur bunun? Son düzenleme: 2 Temmuz 2020
Akif9748 dedi: E: adlı birime sağ tıklayıp birimi sile basın, sonra C:'ye sağ tıkla ve birimi genişlete basın. Genişletmek için tıkla... Bu dediğiniz olmuyor maalesef birimi genişlet seçeneği aktif değil. yarasabulent dedi: Aktaramazsin, arada ayri bir Partition var. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde çözümü yok mudur bunun?
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 2 Temmuz 2020 #6 Furkan Satan dedi: Bu dediğiniz olmuyor maalesef birimi genişlet seçeneği aktif değil. Hiçbir şekilde çözümü yok mudur bunun? Genişletmek için tıkla... E: yazanı sildiniz mi?
Furkan Satan dedi: Bu dediğiniz olmuyor maalesef birimi genişlet seçeneği aktif değil. Hiçbir şekilde çözümü yok mudur bunun? Genişletmek için tıkla... E: yazanı sildiniz mi?
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 2 Temmuz 2020 #7 Burada 2 tane sıkıntı görüyorum. "C:" ile "E:"nin arasında başka bir bölüm var. "E:" genişletilmiş bir bölümün içinde. Çözüm önerim yok çünkü çorba olmuş disk.
Burada 2 tane sıkıntı görüyorum. "C:" ile "E:"nin arasında başka bir bölüm var. "E:" genişletilmiş bir bölümün içinde. Çözüm önerim yok çünkü çorba olmuş disk.