Diski NTFS ayarına getiremiyorum

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
Arkadaşlar, günlerdir deniyorum ama sonuç bulamadım. Benim çok eski bir bilgisayarım var. Bundan önceki yardım ihtiyaçlarımı birkaç arkadaş sağlamıştı sağ olsunlar ama bir sıkıntı ile karşıyayım.
Ben 250GB hard diske sahip olan bir dizüstünü Ubuntu’dan Windows 7’ye geçirmeye çalışıyorum. Woeusb ile başarılı bir şekilde yazdırabildim. Format yerine geliyorum ve Windows’un yükleneceği diski seçerken ‘’NTFS olmadan kurulamaz’’ gibi bir hatayla karşılaşıyorum.
Diskimi GPT to MBR olarak değiştirmek veya bölüp MBR olarak halletmek istiyorum. Bu sorunu çözecek ancak tek bir disk olduğu için mi bilmiyorum ‘’busy’’ hatasıyla karşı karşıya kalıyorum.
Gparted ile bölmeye çalıştığımda ise GB ayıramıyor veya bir işlem uygulayamıyorum.

Eğer elinizde farklı bir USB varsa herhangi bir Linux dağıtımı yükleyin ve USB ile Boot edin. Gparted uygulamasını açıp diskinizi NTFS biçiminde biçimlendirin.

Eğer elinizde farklı bir USB varsa herhangi bir Linux dağıtımı yükleyin ve USB ile Boot edin. Gparted uygulamasını açıp diskinizi NTFS biçiminde biçimlendirin.
Evet var. Uniboot ile mi yazacağım? Bana yükleyebileceğim dağıtımın linkini atar mısınız?

Yüklemesine gerek yok Live olarak açıp Gparted kullanabilir.

Hocam kusura bakmayın, onu nasıl yapacağım acaba? Cidden Ubuntu kullanmayı bilmiyorum sadece PDF olarak kullandım dizüstünü

Evet var. Uniboot ile mi yazacağım? Bana yükleyebileceğim dağıtımın linkini atar mısınız?

Şu anda kullandığınız dağıtımın indirilmiş ISO dosyası varsa Uniboot veya herhangi bir ISO yazma programı ile yazdırıp Live olarak başlatabilirsiniz.

Live olarak açması için yazdırması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…