Yiğit baki
Hectopat
- Katılım
- 17 Haziran 2016
- Mesajlar
- 51
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Diskiniz 60 derecede çalışıyor, yani çok tehlikeli bir sıcaklık. HDD soğutucu alabilirsiniz.Mehaba arkadaşlar benim bir sorunum var eski kasamdaki hard diski 2.ci disk olarak kullanıyorum. Disk yaklaşık olarak 10 yıllık HD Tune programı ile kontrol ettiğimde sonuçlar bu şekilde çıktı. Ciddi bir şey var mı ve düzeltebilir miyim?
Diskiniz 60 derecede çalışıyor, yani çok tehlikeli bir sıcaklık. HDD soğutucu alabilirsiniz.
Alternatif çözüm önerileri. Yoksa gidip yenisi almak tabi ki daha iyi bir seçenek.10 yıllık bir disk için masraf yapmaya değmez bence.
Evet haklısınız, bütçesi var ise 500 gb ssd alabilir bence. Hem performans artar, anakart sata 3 destekliyorsa sata 3 kablo ile takarsanız fark dahada yükselir.10 yıllık bir disk için masraf yapmaya değmez bence.
Alternatif çözüm önerileri. Yoksa gidip yenisi almak tabii ki daha iyi bir seçenek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.