Bilgisayarımı ilk aldığımda sadece HDD vardı, Windows'u ona kurmuştum sonra SSD alıp takınca Windows'u (sadece C'yi HDD'yi C ve D olarak bölmüştüm) Macrium Reflect programı ile yeni SSD'me (disk 1) klonladım. Diski klonlayınca önceki harddiskimdeki C kısmını da direkt birimi sil diyerek sildim geri biçimlendiririm diye ancak şu an hiçbir şekilde biçimlendiremiyor veya D ile birleştiremiyorum ben bu alanı nasıl kullanırım?
Biçimlendirmeye veya D'yi genişletmeye çalışınca verdiği hata bu:
MiniTool offers the best partition magic and data protection utilities to resolve storage issues. Additionally, its useful media toolkit helps download and edit videos easily.
www.minitool.com
Bu programla "D:" kısmını dinamik diskten temel diske dönüştür. Sonra o kısımları birleştirebilirsiniz. Aynı sorun bende de olmuştu.
MiniTool offers the best partition magic and data protection utilities to resolve storage issues. Additionally, its useful media toolkit helps download and edit videos easily.
www.minitool.com
Bu programla "D:" kısmını dinamik diskten temel diske dönüştür. Sonra o kısımları birleştirebilirsiniz. Aynı sorun bende de olmuştu.
www.minitool.com
Teşekkürler yardımınız sayesinde kullanılamayan 194 GB'lık alanı geri kazandım ancak bu sefer ikisi de dinamik diski oldu, sanırsam efi sistem dosyası bölümü yüzünden. O efi kısmını da aradaki sildiğim kurtarma bölümü gibi silme şansım var mı?