Merhaba arkadaşlar benim sistemin biraz kötü (yani şöyle söyleyeyim GTA 5'i ucu ucuna açamıyor). Arkada bir iki şey açıyorum ve disk doluyor. Az önce SimCity oynuyordum ve RAM %65-70, CPU %35-40 ama disk %100. Diskim Samsung 465 GB ortalama 5 Mb/sn yazma hızı alıyorum. Windows update ve Search kapalı mecburen SSD mi almam gerekli? Okuyan, cevaplayan herkese teşekkürler.
Evet önerdiğini güzel ama ben biraz daha ucuzunu düşündüm ama yine de teşekkürler, hem de HDD ile birlikte takacağım ama HDD'yi çöpe yollasam kesinlikle önerdiğini alırdım, HDD ile kullanacağım için 120 GB alacağım.
Bir de HDD ile kullanınca sistem SSD'ye önem verir değil mi?
Evet önerdiğini güzel ama ben biraz daha ucuzunu düşündüm ama yine de teşekkürler, hem de HDD ile birlikte takacağım ama HDD'yi çöpe yollasam kesinlikle önerdiğini alırdım, HDD ile kullanacağım için 120 GB alacağım.
Bir de HDD ile kullanınca sistem SSD'ye önem verir değil mi?
Evet önerdiğini güzel ama ben biraz daha ucuzunu düşündüm ama yinede teşekkürler hemde HDD ile birlikte takacağım ama hddyi çöpe yollasam kesinlikle önerdiğini alırdım HDD ile kullanacağım için 120 GB alacağım
Ultimate SU650 katı hal diski, 480 GB'a kadar kapasite sunan 3D NAND Flash ve yüksek hızlı bir denetleyici kullanır. 520/450MB/s'ye kadar okuma/yazma performansı ve 2D NAND SSD'lerden daha fazla güvenilirlik sunar. SU650, optimize edilmiş veri performansı ve bütünlüğünü...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Şu anki piyasanın en ucuz SSDleri bunlar. Daha uyguna bulamazsınız.
Bu arada o HDD'yi satabiliyor iseniz satın. İlk önerdiğimi alınız.
Ultimate SU650 katı hal diski, 480 GB'a kadar kapasite sunan 3D NAND Flash ve yüksek hızlı bir denetleyici kullanır. 520/450MB/s'ye kadar okuma/yazma performansı ve 2D NAND SSD'lerden daha fazla güvenilirlik sunar. SU650, optimize edilmiş veri performansı ve bütünlüğünü...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Şu anki piyasanın en ucuz SSDleri bunlar. Daha uyguna bulamazsınız.