Diskin durumu nasıl?

SraggzL

Hectopat
Katılım
28 Haziran 2021
Mesajlar
309
1629811738602.png


Yedek disk bu bir sorunu falan var mı varsa önemli sorun mu diğer resmi atıyorum sığmayanlar var.

1629811796425.png


Bir de diskimin değişmesimi gerek eksikleri falan söylerseniz çok memnun kalırım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yükledim şimdi ne yapmam gerekiyor izinleri falan verdim.

Eki Görüntüle 1147255

Bu da 2. satır.

Eki Görüntüle 1147256

Ve owerwievde hata veriyor onu da atabilirim.

Harddiskinizin durumu çok kötü dostum. 99 tane bozuk sector var sanırım. Low Level Format atarsanız bir ihtimal düzelebilir fakat bütün bilgileriniz gider. Yeni hard diske geçmenizi öneririm her an bozulup veri kaybına sebep olabilir.
 
CrystalDiskInfo'da RAW değerleri kapatmasan iyiydi. En azından HDD Sentinelde var. Diskte 50 tane bozuk sektör var. Bunlar kullanıma kapatılmış. Bunun dışında bir sorun gözükmüyor. Yine de garantiye gönderip diski değiştirmenizi tavsiye ederim.
 
CrystalDiskInfo'da RAW değerleri kapatmasan iyiydi. En azından HDD sentinelde var. Diskte 50 tane bozuk sektör var. Bunlar kullanıma kapatılmış. Bunun dışında bir sorun gözükmüyor. Yine de garantiye gönderip diski değiştirmenizi tavsiye ederim.

Ya bilgisyardan ğek anlamadığım için bilerek yaptım ama haklısınız en kısa sürede değiştireceğim zaten şimdiden teşekkür ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı