Dışkının sarı olması ve kötü kokması

Dışkı gül mü kokacaktı? Yedikleriniz dışkınızın rengini ve kokusunu değiştirir, aynı şekilde içtiğiniz su miktarı da idrarınızın rengini değiştirir.

Dışkı gül mü kokacaktı? Yedikleriniz dışkınızın rengini ve kokusunu değiştirir, aynı şekilde içtiğiniz su miktarı da idrarınızın rengini değiştirir.
Safra düzgün çalıştığı sürece dışkının rengi kahverengi veya koyu kahverengi olmalıdır. Selüloz yapılı besinler (ve varsa benzeri) hariç öğütülüp kahverengi olarak çıkartılmalıdır.

İlaçlar ve yüksek yağlı beslenme neredeyse en çok görülen nedenlerdendir.

Doğru. Sindirilemeyen yağlar ve ilaçların sindirim sistemini baskılaması bu duruma yol açabilir.
Konu sahibi özel bir şey belirtmediğinden sağlıklı beslenen bir birey olarak bakmıştım konuya ben.

Doktora git dostum.

Doktorlarda uyuyorum zaten dostum her birisi farklı bir şey diyor ilaç verip gönderiyorlar.

Doğru. Sindirilemeyen yağlar ve ilaçların sindirim sistemini baskılaması bu duruma yol açabilir.
Konu sahibi özel bir şey belirtmediğinden sağlıklı beslenen bir birey olarak bakmıştım konuya ben.

Lansor ve derbitad kullanıyorum+basur var ama doktor zamanla geçeceğini söyledi.

Sabahları sütün içine yulaf koyup yiyorum belki iyi gelir ya da kabızlık gider diye ama bir anda ishal oluyorum midem galiba sindirmiyor yulafı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…