Diskler açılmıyor

ehmem

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3-4 saat önce diskler bu bilgisayar kısmında görünmüyordu. Aç-kapadan sonra onlar yerine geri geldi fakat şimdi diskleri açamıyorum. 2 diskte de birer hatayla karşılaşıyorum; F diskinde aldığım hata G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi, g diskinde aldığım hata ise g erişilemiyor parametre hatalı. Buna sebep olan şey ise GeForce Experience'tan yaptığım güncelleme. PC'ye 1-2 ay önce format atmıştık. Yine yaklaşık bu sorunlardan muzdariptim. Ne yapılmalı ne edilmeli tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 🙏.

Yaklaşık 3-4 saat önce diskler bu bilgisayar kısmında görünmüyordu. Aç-kapadan sonra onlar yerine geri geldi fakat şimdi diskleri açamıyorum. 2 diskte de birer hatayla karşılaşıyorum; F diskinde aldığım hata G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülemedi, g diskinde aldığım hata ise g erişilemiyor parametre hatalı. Buna sebep olan şey ise GeForce Experience'tan yaptığım güncelleme. PC'ye 1-2 ay önce format atmıştık. Yine yaklaşık bu sorunlardan muzdariptim. Ne yapılmalı ne edilmeli tavsiyelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim 🙏.

Disk yönetimini açın. Eğer disk görünüyorsa ama kullanılmıyorsa sağ tıklayıp yeni basit birim deyin bir harf atayın görünecektir.HDD Sentinel'den diskleri kontrol edin cok fazla hata varsa degistirmenizi öneririm

Disk yönetimini açın. Eğer disk görünüyorsa ama kullanılmıyorsa sağ tıklayıp yeni basit birim deyin bir harf atayın görünecektir. HDD Sentinel'den diskleri kontrol edin cok fazla hata varsa degistirmenizi öneririm.

Disk yönetimi kısmında "sanal disk hizmetine bağlanılıyor" kısmında kalıyor. HDD Sentinel ise direkt açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı