MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
Çözüm Emir M. 6 Kasım 2021 O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda.
O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.862 Makaleler 26 Çözümler 517 6 Kasım 2021 #2 O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Artı 0 Eksi Çözüm
O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 6 Kasım 2021 #3 MuhammedA dedi: 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1207628 Genişletmek için tıkla... Arada disk olduğu için birleşmiyor MiniTool ile birleştirmeyi deneyin. Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam mesaj yavaş gitti diye çözüldüyü kaçırdım. Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1207628 Genişletmek için tıkla... Arada disk olduğu için birleşmiyor MiniTool ile birleştirmeyi deneyin. Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Ah be hocam mesaj yavaş gitti diye çözüldüyü kaçırdım.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #4 Minitool Partition wizard üstesinden gelir. Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Minitool Partition wizard üstesinden gelir. Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla...
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #5 Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. 608 MB boyutunda olan diski sildim ve birleştirdim. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam. 608 MB boyutunda olan diski sildim ve birleştirdim.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #6 MuhammedA dedi: Sağ olun hocam. 608 MB boyutunda olan diski sildim ve birleştirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ama dikkat edin, bazen 600 MB'lik bölümleri silince Windows açılmıyor Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: Sağ olun hocam. 608 MB boyutunda olan diski sildim ve birleştirdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ama dikkat edin, bazen 600 MB'lik bölümleri silince Windows açılmıyor
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 6 Kasım 2021 #7 MuhammedA dedi: 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1207628 Genişletmek için tıkla... Ayrıca kaç tane kurtarma var orda? Neden? Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Eki Görüntüle 1207628 Genişletmek için tıkla... Ayrıca kaç tane kurtarma var orda? Neden?
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #8 Archley dedi: Ayrıca kaç tane kurtarma var orda? Neden? Genişletmek için tıkla... Gram bilgim yok ve silinmiyor. Artı 0 Eksi
Archley dedi: Ayrıca kaç tane kurtarma var orda? Neden? Genişletmek için tıkla... Gram bilgim yok ve silinmiyor.
A Archley Kilopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.940 Makaleler 2 Çözümler 30 6 Kasım 2021 #9 mike_wazowski_bruh dedi: Hocam ama dikkat edin, bazen 600 MB'lik bölümleri silince Windows açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam o kurtarma Recovery menüsü açılmaz ama. EFI dediğiniz şey onu silince açılmaz. Ayrıca bir çok Recovery var orda sıkıntı olcağını düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: Hocam ama dikkat edin, bazen 600 MB'lik bölümleri silince Windows açılmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam o kurtarma Recovery menüsü açılmaz ama. EFI dediğiniz şey onu silince açılmaz. Ayrıca bir çok Recovery var orda sıkıntı olcağını düşünmüyorum.
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #10 608 MB boyutunda olan diski silip yeniden başlattım. Normal açıldı. Artı 0 Eksi