MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 96 GB alan C: İle birleşmesi gerekiyor ama birleşmiyor. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021
Çözüm Emir M. 6 Kasım 2021 O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda.
O aradaki 608 MB'lık bölüm yüzünden birleşmiyor muhtemelen. Üçüncü parti yazılımlar ile halledebilirsiniz. Disk yönetimi biraz zayıf bu konuda.
mike_wazowski_bruh Centipat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 1.753 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #11 MuhammedA dedi: 608 MB boyutunda olan diski silip yeniden başlattım. Normal açıldı. Genişletmek için tıkla... O zaman diğerleri gibi kurtarma bölümüymüş, iyi Artı 0 Eksi
MuhammedA dedi: 608 MB boyutunda olan diski silip yeniden başlattım. Normal açıldı. Genişletmek için tıkla... O zaman diğerleri gibi kurtarma bölümüymüş, iyi
KS KS MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #12 mike_wazowski_bruh dedi: O zaman diğerleri gibi kurtarma bölümüymüş, iyi Genişletmek için tıkla... Diğerleri zaten silinmiyor. ben bu diski bir ara 500 parçaya mı ne böldüm ondan kalanlar olabilir. Artı 0 Eksi
mike_wazowski_bruh dedi: O zaman diğerleri gibi kurtarma bölümüymüş, iyi Genişletmek için tıkla... Diğerleri zaten silinmiyor. ben bu diski bir ara 500 parçaya mı ne böldüm ondan kalanlar olabilir.
anıl efe acar Picopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2021 #13 ssd başlatılmamış diyor başlatmaya çalışınca g/ç hatası veriyor nasıl düzelticem bilen varmı Artı 0 Eksi