Yakın zamanda yeni bilgisayar aldım. Eski bilgisayarımdaki C ve D disklerini yeni aldığım bilgisayara sıfırlamadan takarsam driverlar ile ilgili sorun oluşur mu?
Çok yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama işini garantiye almak istiyorsan formatla. Windows 10 otomatik olarak eski sürücüleri silip yenilerini indiriyor. Silmezse manuel olarak ta silinebiliyor.
Windows'u olduğu gibi mi taşımak istiyorsun diğer bilgisayara? Kastın buysa evet problem büyük bile olabilir yok sadece yedek sürücümü taşıyorum dersen oradaki sürücüler sorun yapmaz, aynı şekilde yeni Windows kurarsan eskisi de sorun yapmaz.
Çok yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama işini garantiye almak istiyorsan formatla. Windows 10 otomatik olarak eski sürücüleri silip yenilerini indiriyor. Silmezse manuel olarak ta silinebiliyor.
Çıkmıyor. Bizzat kendi bilgisayarımda 2 tane C: Sürücüsü var. Biri Windows 10 biri W7. W7 olanı BIOS menüsünden slave olarak seçince hiçbir sorun olmuyor.
Kastın buysa evet problem büyük bile olabilir yok sadece yedek sürücümü taşıyorum dersen oradaki sürücüler sorun yapmaz, aynı şekilde yeni Windows kurarsan eskisi de sorun yapmaz.