Diskli vs dijital PS5 önerisi

Hocam acikcasi bilmiyorum, ama zaten takinca farkedersiniz.

Hocam siparis verdim ben PS5 Slim Diskli versiyon. Disk kismini ne kadar kullanirim emin degilim ama isimi gorecektir diye dusunuyorum.
hocam hayırlı olsun şimdiden, nereden sipariş verdiniz? bir fiyat araştırması yapıyorum da kendi çapımda ondan dolayı sordum.

hocam hayırlı olsun şimdiden, nereden sipariş verdiniz? bir fiyat araştırması yapıyorum da kendi çapımda ondan dolayı sordum.
Hocam ben yurt disinda yasiyorum, satisi Turkiye'de yapabilirim diye burada sormustum. Faydasi olur mu bilmiyorum ama kapali kutu cihaz, alici koruma komisyonu, kargo toplamda 320 Euro.

Hocam ben yurt disinda yasiyorum, satisi Türkiye'de yapabilirim diye burada sormustum. Faydasi olur mu bilmiyorum ama kapali kutu cihaz, alici koruma komisyonu, kargo toplamda 320 euro.

Çok uyguna gelmiş hocam TR piyasasında şu an 700-750 euro arasında değişiyor, ikinci kolu da alacağım. Bana yaklaşık oyunlar ile beraber 850 euro civarına patlayacak. Ne yapalım..

Hocam 17000 civarina gormustum bir kac tane ama onlar guvenilir degil mi?
hocam ithalatçı garantili onlar, yurtdışı ürünleri oluyor demek aslında. Eğer öyle yapacak olsam yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirirdim fakat konsolun PS Türkiye garantili olmasını istiyorum. Teknolojik cihaz sonuçta başına bir şey gelebilir, gelirse garanti koşulları olsun istememden dolayı açıkçası ürünü Türkiye'den direkt elden sıfır alacağım.

hocam ithalatçı garantili onlar, yurtdışı ürünleri oluyor demek aslında. Eğer öyle yapacak olsam yurtdışından tanıdık vasıtasıyla getirirdim fakat konsolun PS Türkiye garantili olmasını istiyorum. Teknolojik cihaz sonuçta başına bir şey gelebilir, gelirse garanti koşulları olsun istememden dolayı açıkçası ürünü Türkiye'den direkt elden sıfır alacağım.
Anladim hocam fakat 2 kati fiyata geliyor hemen hemen. Bozulacak olsa gidip yenisini almak daha mantikli gibi geldi yurt disindan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı