Çözüldü Diskpart ile disk silimi sonrası SSD'ler gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

henz

Decapat
2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesindede hdd gozukuyor ssd yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250612_205834.jpg
    IMG_20250612_205834.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20250612_205830.jpg
    IMG_20250612_205830.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 15
Çözüm
Flashı başka bilgisayara taktım ilk erişemedim sonra bir yerden flashı sıfırladım. Sonra düzeldi tekrar Windows 10 kurdum. Temiz kurulumu sorunsuz yaptım. Sorunum çözüldü.
2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesindede HDD gozukuyor SSD yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?

Disk GPT mi?

2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesinde asla yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?

Flash belleğe ISO dosyasını GPT şeklinde tekrar yazdırıp deneyin.

Flashı başka bilgisayara taktım ilk erişemedim sonra bir yerden flashı sıfırladım. Sonra düzeldi tekrar Windows 10 kurdum. Temiz kurulumu sorunsuz yaptım. Sorunum çözüldü.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı