2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesindede hdd gozukuyor ssd yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?
Flashı başka bilgisayara taktım ilk erişemedim sonra bir yerden flashı sıfırladım. Sonra düzeldi tekrar Windows 10 kurdum. Temiz kurulumu sorunsuz yaptım. Sorunum çözüldü.
2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesindede HDD gozukuyor SSD yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?
2. El M.2 SSD aldım, taktım PC'ye temiz kurulum yaparken SSD silinmiyordu. Ben de CMD'den diskpart ile temizledim diski. Şimdi de SSD ve flash belleğim de gözükmüyor. Sadece strorage infoda gözüküyor boot sekmesinde asla yok. Windows kuramıyorum PC'ye. Yardimci olur musunuz?
Flashı başka bilgisayara taktım ilk erişemedim sonra bir yerden flashı sıfırladım. Sonra düzeldi tekrar Windows 10 kurdum. Temiz kurulumu sorunsuz yaptım. Sorunum çözüldü.