Diskpart ile yanlışlıkla D diskini silmek

Yer
Bodrum
SSD veya HDD modeli
WD Blue Dahili Disk 1TB 7200RPM
1 saat önce yanlışlıkla D diskimi sildim. EaseUS programıyla buldu hepsini fakat toplu olarak indirmek için lisans istiyor. Şu anda Recuva ile Deep tarama yapıyorum fakat bu program tek tek indiriyormuş sanırsam. Benim seçmem gerekiyormuş ve 500GB civarı bir veri var. Bana yardımcı olur musunuz lütfen? Çok ihtiyacım var. Diske işlem yaptırmıyorum şu an. Bilgisayarı açık bırakırım.

Edit: Minitool Partition Wizard programı sanırım bu işlemi yapıyormuş. Bende Pro versiyonu var 12.6 sürümünün. Programı kullanmayı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz? Veyahut daha iyi bir yol biliyor musunuz?

Son düzenleme:
Hocam benim de başıma gelmişti aynı aksilik. EaseUS Partition recovery kullanabilirsiniz. Silinen birimi tamamıyla dosyalar ve klasörlere beraber geri getirebilirsiniz. Lisans olayını web de araştırın halledersiniz. Kolay gelsin.

Son düzenleme:
Lisans olayını bir şekilde çözmen lazım hocam. Google iyi bir kaynak. İlaçlı programlar forumda yasak olduğu için fazla bir şey söyleyemiyorum.

Hocam benim de başıma gelmişti aynı aksilik. Easeus partition recovery kullanabilirsiniz. Silinen birimi tamamıyla dosyalar ve klasörlere beraber geri getirebilirsiniz. Web de crack bulursunuz. Kolay gelsin.
Lisans olayını bir şekilde çözmen lazım hocam. Google iyi bir kaynak. İlaçlı programlar forumda yasak olduğu için fazla bir şey söyleyemiyorum.
Hallettim hocam huzur doluyum şuan. İşlemin geri kalanında umarım bir sorun çıkmaz, sağ olun teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…