Diskte gözüken dolu alan gözükmüyor

Aithusan

Decapat
Daha fazla  
Diskimin boyutu 220GB ve içinde Windows kurulu, diskimde biraz yer açmak istedim ve depolama kısmına girdim. Depolama kısmında diski kaplayan yere girdiğimde 78 GB yüklü uygulamarın yer kapladığını gördüm, ancak yüklü uygulamalara bastığımda içinde yalnızca topu topu 5-6 GB yer kaplayan uygulamalar var, geriye kalan 70GB'nin nerede olduğunu diski ayrıntılı arasamda bulamadım. Daha önceden Torrent oyun yükleyip silmiştim ondan şüpheleniyorum ancak dediğim gibi diski ayrıntılı manuel olarak incelediğimde de büyük bir dosya bulamadım. Revo Uninstaller uygulamasındanda baktım orada da bir şey gözükmüyor, diske yüklemek istediğim oyun 87 GB yaklaşık 10GB'lik bir alan açmam gerekiyor, ancak dediğim gibi diskte silinecek hiçbir şey olmamasına rağmen diskte sadece Windows varken 220GB'lik bir diskte nasıl sadece 80GB boş yer olabiliyor? Konuyla biraz çelişecek ancak diğer diskime yani D diskine LoL yüklediğimde bu bahsettiğim C diskinde de 5GB kaplıyor olarak gözüküyor, attığım resimlerden de görebilirsiniz. C diskinden sildiğimde ise D diskindene oyun siliniyor, ben bu disk olayını hiç anlamadım, fikri olan varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Ayarlar 19.01.2025 05_53_47.png
    122,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Ayarlar 19.01.2025 05_54_36.png
    165,4 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleyen: Moderatör:
İndir bi dizin tarayıcı tüm dizinleri kontrol et. Nerde ne boyutta ne var görürsün. Benim pagefile yalnız başına 80gb şu an. Gizli sistem dosyalarını da aç kontrol ederken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…