Diskte nasıl yer açılır?

Makaleler
1
Yer
localhost
Selam. HDD'm yandığı için 240 GB'lık SSD aldım. Windows 10 Pro 64 Bit yüklü. PC'de sadece Warframe ve Valorant var. GTA 5 yükleyeceğim. (merak etmeyin crack değil. Epic Games'den kuponla 24 TL'ye aldım.) Ama sadece 132 GB yer var benim bildiğim GTA 5 zaten 110 GB yerel disk C doldu hatası almak istemiyorum. En azından 30 GB yer kalmasını istiyorum. Ama Valorant ya da Warframe'den ayrılamam. En sevdiğim oyunlardır. Nasıl yer açabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski ve daha az yer kaplayan bir Windows sürümüne geçebilirsiniz. Windows 7 desteği bittiği için kullanılması riskli. Windows 8.1'e geçebilirsiniz. Ama MAX 10 GB bir alan farkı olacaktır. Bir de disk temizleme aracı ile bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz. Uzun süre veya hiç yapmadıysanız 30 GB yer açtığı bile olmuştu bende ilk bunu keşfettiğimde.

Eski ve daha az yer kaplayan bir Windows sürümüne geçebilirsiniz. Windows 7 desteği bittiği için kullanılması riskli. Windows 8.1'e geçebilirsiniz. Ama Max 10 GB bir alan farkı olacaktır. Bir de disk temizleme aracı ile bilgisayarınızı temizleyebilirsiniz. Uzun süre veya hiç yapmadıysanız 30 GB yer açtığı bile olmuştu bende ilk bunu keşfettiğimde.

İmkansız format atmak istemiyorum + Windows 8 aşşşşşşırı kötü.

Aşırı kötü değil. Kullanıyorum 10'dan daha stabil, arkaplanda zırt pırt tarama başlatıp FPS'i düşürtmüyor. Yapmak zorunda da değilsiniz zaten sadece önerimi sundum.

Öncelikle denediklerim şunlar: Temp %temp% sildim prefetch kapalı olduğu için orada dosya yok sistem temizlemede denedim. Şimdi winsxs küçülteceğim.
Aşırı kötü değil. Kullanıyorum 10'dan daha stabil, arka planda zırt pırt tarama başlatıp FPS'i düşürtmüyor. Yapmak zorunda da değilsiniz zaten sadece önerimi sundum.

Windows Defender gibi her şey kapalı tarama yapabilecek bir şey yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı