M mert4k Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 SSD+HDD kullanıyorum HDD'yi 2'ye ayırdım D ve E olarak D diskinde olan dosyalarım silinmiş ama boyutu hala aynı e diskimde ise hiçbir sorun yok. Bunun nedeni ne olabilir? Çözümü bilen anlatabilir mi, biçimlendirmek istemiyorum diski. Dosya Ekleri unknown.png 13,3 KB · Görüntüleme: 33
SSD+HDD kullanıyorum HDD'yi 2'ye ayırdım D ve E olarak D diskinde olan dosyalarım silinmiş ama boyutu hala aynı e diskimde ise hiçbir sorun yok. Bunun nedeni ne olabilir? Çözümü bilen anlatabilir mi, biçimlendirmek istemiyorum diski.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 14 Haziran 2022 #2 HDD recovery programları kullanmayı deneyebilirsiniz. (belirtmek yasak ise lütfen düzenlensin.) zamanında bu program ile sildiğim müzikleri geri getirmiştim. Ancak HDD için işe yarar mı bilmiyorum.
HDD recovery programları kullanmayı deneyebilirsiniz. (belirtmek yasak ise lütfen düzenlensin.) zamanında bu program ile sildiğim müzikleri geri getirmiştim. Ancak HDD için işe yarar mı bilmiyorum.