Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 31 Ocak 2021 #1 Yeni basit birim oluştur deyince şu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #2 Soldan yeni birim oluşturmak istediğiniz diske sağ tıklayıp "Temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayın ve tekrar deneyin.
Soldan yeni birim oluşturmak istediğiniz diske sağ tıklayıp "Temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayın ve tekrar deneyin.
Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 31 Ocak 2021 #3 Rambo Okan Güler dedi: Soldan yeni birim oluşturmak istediğiniz diske sağ tıklayıp "temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden tam olarak anlamadım.
Rambo Okan Güler dedi: Soldan yeni birim oluşturmak istediğiniz diske sağ tıklayıp "temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayın ve tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... Nereden tam olarak anlamadım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Dostum solda Disk 0 yazıyor, ona sağ tıklayıp "temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayacaksın.
Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 31 Ocak 2021 #5 Rambo Okan Güler dedi: Dostum solda disk 0 yazıyor, ona sağ tıklayıp "temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Dinamik diske dönüştür var sadece o mu?
Rambo Okan Güler dedi: Dostum solda disk 0 yazıyor, ona sağ tıklayıp "temel diske dönüştür" seçeneğine tıklayacaksın. Genişletmek için tıkla... Dinamik diske dönüştür var sadece o mu?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #6 Slytherinli dedi: Dinamik diske dönüştür var sadece o mu? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, zaten temel disk formundaymış. Windows'un hangi sürümü? Home, Pro gibi.
Slytherinli dedi: Dinamik diske dönüştür var sadece o mu? Genişletmek için tıkla... Gerek yok, zaten temel disk formundaymış. Windows'un hangi sürümü? Home, Pro gibi.
Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 31 Ocak 2021 #7 Rambo Okan Güler dedi: Gerek yok, zaten temel disk formundaymış. Windows'un hangi sürümü? Home, Pro gibi. Genişletmek için tıkla... Home. 1 saat önce falan format attım.
Rambo Okan Güler dedi: Gerek yok, zaten temel disk formundaymış. Windows'un hangi sürümü? Home, Pro gibi. Genişletmek için tıkla... Home. 1 saat önce falan format attım.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #8 Slytherinli dedi: 1 saat önce falan format attım. Genişletmek için tıkla... Home sürümü daha fazla birim oluşturmaya izin vermiyor, bundan kaynaklanıyor olması muhtemel.
Slytherinli dedi: 1 saat önce falan format attım. Genişletmek için tıkla... Home sürümü daha fazla birim oluşturmaya izin vermiyor, bundan kaynaklanıyor olması muhtemel.
Slytherinli Kilopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 388 31 Ocak 2021 #9 Rambo Okan Güler dedi: Home sürümü daha fazla birim oluşturmaya izin vermiyor, bundan kaynaklanıyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Başka bir sürüm kursam çözülür mü yani?
Rambo Okan Güler dedi: Home sürümü daha fazla birim oluşturmaya izin vermiyor, bundan kaynaklanıyor olması muhtemel. Genişletmek için tıkla... Başka bir sürüm kursam çözülür mü yani?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #10 Slytherinli dedi: Başka bir sürüm kursam çözülür mü yani? Genişletmek için tıkla... Evet, çözülecektir büyük ihtimalle. Çok önemli değilse uğraşmayın derim, tekrar format atmakla.
Slytherinli dedi: Başka bir sürüm kursam çözülür mü yani? Genişletmek için tıkla... Evet, çözülecektir büyük ihtimalle. Çok önemli değilse uğraşmayın derim, tekrar format atmakla.