Çözüldü Diskte yer kaplayan dosya silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burak Şahin 123

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önceden indirdiğim crack Outlast 2'yi silemiyorum. C diskinde 25GB yer kapladığı gözüküyor, kaldıra basınca dosyayı bulamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Görseller şu şekilde.

Ekran görüntüsü 2025-03-16 225345.png

Ekran görüntüsü 2025-03-16 225324.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba. Daha önceden indirdiğim crack Outlast 2'yi silemiyorum. C diskinde 25GB yer kapladığı gözüküyor, kaldıra basınca dosyayı bulamıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Görseller şu şekilde.

Eki Görüntüle 2447343

Eki Görüntüle 2447344

Revo Uninstaller indirip oradan silmeyi deneyin fakat geri yükleme oluştura kesinlikle basmayın. Detaylı tarama yaparak başlatın eğer yapamazsanız fotoğraf atın ilerleyelim.
Görseller şu şekilde.

Eki Görüntüle 2447343

Eki Görüntüle 2447344

Revo Uninstaller indirip oradan silmeyi deneyin fakat geri yükleme oluştura kesinlikle basmayın. Detaylı tarama yaparak başlatın eğer yapamazsanız fotoğraf atın ilerleyelim.

Çözüm
Revo Uninstaller indirip oradan silmeyi deneyin fakat geri yükleme oluştura kesinlikle basmayın detaylı tarama yaparak başlatın eğer yapamazsanız fotoğraf atın ilerleyelim.

Merhaba. Maalesef o da kaldıramadı. Ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-17 163900.png
    Ekran görüntüsü 2025-03-17 163900.png
    364,4 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba. Maalesef o da kaldıramadı. Ekran görüntüsünü aşağıya bıraktım.

Hocam bilerek mi yapiyorsunuz özellikle mi milaattan önceki sürümünü indirdiniz? Hani sorunu bilerek çözmek istemeyenler gibi.
Lütfen buradan Pro versiyonu trial şekilde indirin.

Hocam bilerek mi yapiyorsunuz özellikle mi milaattan önceki sürümünü indirdiniz? Hani sorunu bilerek çözmek istemeyenler gibi.

Hocam niye bilerek yapayım Revo Uninstaller indir yazınca ilk siteden indirdim. Nereden bileyim eski sürüm olup olmadığını.

Şu an dışarıdayım akşam yine işe yarayıp yaramadığını iletirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı