A Ahmet Melih Çetin Hectopat Katılım 29 Nisan 2014 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar ben yeni gamingbook aldım ama içinde ssd yok. Bende buna msata ssd aldım çünkü başka olmuyordu. Benim isteğim hdd nin c diskini yeni ssd ye atmak ve eski c ve d yi birleştirmek. Bunu nasıl yapa bilirim ?
Merhaba arkadaşlar ben yeni gamingbook aldım ama içinde ssd yok. Bende buna msata ssd aldım çünkü başka olmuyordu. Benim isteğim hdd nin c diskini yeni ssd ye atmak ve eski c ve d yi birleştirmek. Bunu nasıl yapa bilirim ?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Aralık 2014 #2 C sürücüsünü SSD'ye atmak için Casper ya da Acronis, birleştirme işlemi için ise Minitool PW kulanabilirsiniz.
C sürücüsünü SSD'ye atmak için Casper ya da Acronis, birleştirme işlemi için ise Minitool PW kulanabilirsiniz.
itsAtaken Kilopat Katılım 21 Şubat 2014 Mesajlar 917 8 Aralık 2014 #3 Yeni aldım diyorsun, bir format ile hemen halledebilirsin bunu Diskleri silip, kafana göre istediğin boyutta istediğin miktarda Yerel Disk yaratırsın.
Yeni aldım diyorsun, bir format ile hemen halledebilirsin bunu Diskleri silip, kafana göre istediğin boyutta istediğin miktarda Yerel Disk yaratırsın.