lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 25 Nisan 2023 #1 Hard diskimi C ve D olarak böldüm ve D'de sadece oyunlarım var. C bölümünü nasıl silebilirim? Format esnasında silip çıkma gibi bir seçenek var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hard diskimi C ve D olarak böldüm ve D'de sadece oyunlarım var. C bölümünü nasıl silebilirim? Format esnasında silip çıkma gibi bir seçenek var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
SSDyiyenHDD Decapat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #11 Hybrid Theory dedi: İlk mesajda onu dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam format ekranı değil direk Windows içinden. Artı 0 Eksi
Hybrid Theory dedi: İlk mesajda onu dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam format ekranı değil direk Windows içinden.
Hybrid Theory Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 3.224 Makaleler 5 Çözümler 79 Yer İzmir 25 Nisan 2023 #12 SSDyiyenHDD dedi: Hocam format ekranı değil direk Windows içinden. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Yapabilir. Tercihine kalmış kişinin çünkü net çözümü yok. Böyle bir konuda alternatifler, net çözüme götürür. Artı 0 Eksi
SSDyiyenHDD dedi: Hocam format ekranı değil direk Windows içinden. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Yapabilir. Tercihine kalmış kişinin çünkü net çözümü yok. Böyle bir konuda alternatifler, net çözüme götürür.