zaten öyle ama silmiyorSileceksin bu kadar kolay
Kendine administor yetkisi ver.
Normalde 2 bilgisayar var ama diğerini fazla kullanmadığımdan dolayı diğer bilgisayara taktım, komple biçimlendirebilirim ama içinde uygulamalar ve dosyalarım var, eski kullanmadığım sistem dosyalarını nasıl silebilirim?
olmuyor sistem dosyalarını temizleye basıyorum kapatıp tekrar açıyor uygulamayı tekrar diski seçiyorum bu sefer de sistem dosyalarını temizle seçeneği çıkmıor
- Disk temizleme aracında, sistem dosyalarını temizle seçeneğini belirleyin.
- Kurtulmak istediğiniz dosya türlerini seçin. Dosya türünün açıklamasını görmek için dosya türünü seçin.
- tamam'ı seçin.
olmuyor sistem dosyalarını temizleye basıyorum kapatıp tekrar açıyor uygulamayı tekrar diski seçiyorum bu sefer de sistem dosyalarını temizle seçeneği çıkmıor
bunu zaten kullanıyorum ben ama burda dosya seçip silinmiyorBu program ile deneyin.MiniTool Partition Wizard Free Edition
MiniTool Partition Wizard, en başarılı disk yönetim programlarındandır. Bu uygulama sayesinde, disk bölme, disk sıfırlama ve disk klonlama işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz.www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.