Diskten diske virüs geçebilir mi?

alias1337

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 2 tane SSD'ye sahibim ve birinde önemli bilgilerimin vs olduğu ve işlerimi gördüğüm işletim sistemi var.
Kardeşim sürekli internetten şarkı oyun vs indiriyor diye diğer SSD'ye 2. bir OS kurdum ve birkaç gündür kardeşim kullanıyor.
Sizce bir diskten diğerine virüs bulaşma ihtimali var mı?

Merhaba 2 tane SSD'ye sahibim ve birinde önemli bilgilerimin vs olduğu ve işlerimi gördüğüm işletim sistemi var.
Kardeşim sürekli internetten şarkı oyun vs indiriyor diye diğer SSD'ye 2. bir OS kurdum ve birkaç gündür kardeşim kullanıyor.
Var tabiiki.

Müzik indirilen diske Kaspersky kurun veya diğerine 7 24 korur PC'yi. Zaten Kaspersky Norton gibi her siteye karışan bir antivirüs değil. Olsa ben kullanmam yani kaç tane müzik indirdim:).

Virüsü yazanın elinde olan bir şey. Erişebildiği her yere bulaşabilir veya özellikle bir yeri de hedef alabilir. Bunu bilemeyiz. Anakartı, USB aygıtları dahi hedef alan türleri var. Dolasıyla çalışmakta olan işletim sisteminin kurulu olduğu disk dışındaki yerlere bulaşmaz diyemeyiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı