Diskten hiçbir şey silmeden Windows 10 kurulur mu?

MetinCakir

Kilopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar öncelikle. Bende bir harddisk var fakat içinde verilerim var ve Windows yok. Bu diske Windows kurmak istiyorum. Hiçbir şey silmeden diske Windows kurmak mümkün müdür?

Windows 10 kuracaksanız Windows 10'u İndirin
Bu Microsoft'un kendi orijinal sitesinden aracı indirin. Size yükseltme mi yapcaksınız yoksa direkt temiz kurulum mu yapacaksınız diye pencere gelecek. Orada yükseltmek istiyorum gibi bir seçenek olacak. Onu yapınca gitmemesi gerekiyor verilerin. Ama siz yine de emin olmak adına verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapmak en mantıklısıdır.

Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk kez kendim Windows kuracağım. Biraz cahilim kusura bakmayın.
Bu arada profilinizin altında hangi işletim sistemi kullandığınız gözüküyor. Ben yazarken bakmamıştım ama windows 10 kullanıyormuşsunuz. Windows ayarlarından hiç verileriniz kaybetmeden, internetten bir şey indirmeden direkt istediğiniz şekilde yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı