KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Selam, sorum şu ki diskten direkt programı kaldırdığını iddia eden programlar güvenli midir? Eğer öyleyse en güvenilir olanını atabilecek var mı?
Selam, sorum şu ki diskten direkt programı kaldırdığını iddia eden programlar güvenli midir? Eğer öyleyse en güvenilir olanını atabilecek var mı?
blessx Megapat Katılım 16 Mayıs 2017 Mesajlar 316 Makaleler 1 Çözümler 8 1 Kasım 2023 #2 GitHub - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller: Remove large amounts of unwanted applications quickly. Remove large amounts of unwanted applications quickly. - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller github.com Ben Geek Uninstaller kullanıyorum ancak güvenlik endişeniz varsa açık kaynak kodlu olan BC Uninstaller deneyebilirsiniz.
GitHub - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller: Remove large amounts of unwanted applications quickly. Remove large amounts of unwanted applications quickly. - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller github.com Ben Geek Uninstaller kullanıyorum ancak güvenlik endişeniz varsa açık kaynak kodlu olan BC Uninstaller deneyebilirsiniz.
KIKU43BJK Decapat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 blessx dedi: GitHub - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller: Remove large amounts of unwanted applications quickly. Remove large amounts of unwanted applications quickly. - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller github.com Ben geek uninstaller kullanıyorum ancak güvenlik endişeniz varsa açık kaynak kodlu olan bc uninstaller deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
blessx dedi: GitHub - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller: Remove large amounts of unwanted applications quickly. Remove large amounts of unwanted applications quickly. - Klocman/Bulk-Crap-Uninstaller github.com Ben geek uninstaller kullanıyorum ancak güvenlik endişeniz varsa açık kaynak kodlu olan bc uninstaller deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.