I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #1 Evet ben hocalar gruplara ayrılın dediğinde grupsuz kalan tek kişiyim.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.881 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #2 En önemli soruyu sorarak başlamak istiyorum. Sınıfta sessiz kalıp çok konuşmayan, çekingen çocuk sen misin?
En önemli soruyu sorarak başlamak istiyorum. Sınıfta sessiz kalıp çok konuşmayan, çekingen çocuk sen misin?
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 25 Eylül 2024 #3 Dışlanan kişilerin dışlanmalarının belli sebepleri oluyor genelde lisede. Kendinizin yaptığı hataları düşündünüz mü?
Dışlanan kişilerin dışlanmalarının belli sebepleri oluyor genelde lisede. Kendinizin yaptığı hataları düşündünüz mü?
I i310100F Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 413 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2024 #4 Rouly dedi: En önemli soruyu sorarak başlamak istiyorum. Sınıfta sessiz kalıp çok konuşmayan, çekingen çocuk sen misin? Genişletmek için tıkla... Değilim. 2 arkadaşımla 8. sınıfta çok iyi anlaşırdık. 9. sınıfa geçince onlar değiştiler. hiç tanımadığımız yeni insanlarla daha yakın oldular. dalga geçip dışlamaya başladılar. Ergün Plak dedi: Dışlanan kişilerin dışlanmalarının belli sebepleri oluyor genelde lisede. Kendinizin yaptığı hataları düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çok düşündüm ama bulamadım. Futbol oynayamamam olabilir belkide.
Rouly dedi: En önemli soruyu sorarak başlamak istiyorum. Sınıfta sessiz kalıp çok konuşmayan, çekingen çocuk sen misin? Genişletmek için tıkla... Değilim. 2 arkadaşımla 8. sınıfta çok iyi anlaşırdık. 9. sınıfa geçince onlar değiştiler. hiç tanımadığımız yeni insanlarla daha yakın oldular. dalga geçip dışlamaya başladılar. Ergün Plak dedi: Dışlanan kişilerin dışlanmalarının belli sebepleri oluyor genelde lisede. Kendinizin yaptığı hataları düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Çok düşündüm ama bulamadım. Futbol oynayamamam olabilir belkide.