Dışlanmak

Teşhisi kimden alacağım?
Bak mesela

Ben açıkcası sınıfımdaki çocuklar dışı tanımadıklarımla konuşmakdan çekiniyorum.

Normal dışı tanımlamak demişsin sanırım. Okulda rehberlik yoksa bir kaç tavsiye verebilirim. Belki yardımcı olur.
Tanımadıklarıma dedim.Birde rehberliğin odasını bilmiyorum.

Evde tek başına takıl, dışarı çıkarken de yürüyüş yap tek başına. Vıcık vıcık insanların olduğu cafelere gitme huzura erersin.

"Arkadaş" ve "dost" kavramları vardır. Arkadaş çevrende bir iki laf yaptığın iyi kötü fark etmez kişilerdir. Bu kişilerle her zaman samimiyet kuramazsın fakat ister istemez arkadaşın oluyor. Dost ise, gerçekten çok sevdiğin, konuşurken rahatsız olmadığın ve hep yanında olan/olduğun gerçek arkadaştır. Eskiden konuştuğun ve çok iyi anlaştığın arkadaşlarına ulaş ve onlarla konuş. Gerçek dostun eski arkadaşlarından çıkabilir, mesela eski okulundan. Nefret ettiğin tiplerle konuşmak seni sinirlendirir sadece. Az ve öz arkadaş edin bence.

Onları taklit etmeye çalış. Bazıları böyle adapte oluyor. Fakat kötü şeyleri etme. Yürüyüşün dahil.
3 Yıl boyunca hepsini denedim.Sonuç göz önünde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…