Dışlanmanın sebebi ne olabilir?

tubi25

Femtopat
Arkadaşlar yani bana yardım dedin olduğum her yerde dışlanıyorum hem iş, hem arkadaş çevresi, hem aile yani kötü biri değilimdir ama beni her yerde dışlıyorlar. Dediğim gibi yani çalıştığım yerde alt katta ve üst katta dükkan var üst katta daha çok muhabbet dönüyor daha iyi bir yer ama beni her fırsatta alt kata yolluyolar. Ben onlara bir şey yapmama rağmen beni aralarına almıyorlar ailede fikirlerin önemsenmiyor. İlk başlarda fazla önemsemedim ama çok yalnızlaşmaya başladım. Biri cevap versin.

Arkadaşlar yani bana yardım dedin olduğum her yerde dışlanıyorum hem iş, hem arkadaş çevresi, hem aile yani kötü biri değilimdir ama beni her yerde dışlıyorlar. Dediğim gibi yani çalıştığım yerde alt katta ve üst katta dükkan var üst katta daha çok muhabbet dönüyor daha iyi bir yer ama beni her fırsatta alt kata yolluyolar. Ben onlara bir şey yapmama rağmen beni aralarına almıyorlar ailede fikirlerin önemsenmiyor. İlk başlarda fazla önemsemedim ama çok yalnızlaşmaya başladım. Biri cevap versin.

İş konusunda bir şey diyemem onların ortamını bilmem genelde tek yerlerde çalıştım. Ama aile konusuna gelince bazen böyle acımasız olabiliyorlar en iyisi deliye vurmak deyip bende dalga geçiyorum. İnsanlara karşı üzgün durup güçsüz gözükmektense onlara gülüp güçlü görünmek bir tercih meselesidir.

Biraz kibar bir insansanız millet size istediği gibi davranabileceğini düşünür.

Yani ben yeterince kibar davranıyorum hiçbir zaman saygı sınırını aşmadım ama gene aynıları oldu onkar gibi davranmaya çalıştım gene olmadı.

İş konusunda bir şey diyemem onların ortamını bilmem genelde tek yerlerde çalıştım. Ama aile konusuna gelince bazen böyle acımasız olabiliyorlar en iyisi deliye vurmak deyip bende dalga geçiyorum. İnsanlara karşı üzgün durup güçsüz gözükmektense onlara gülüp güçlü görünmek bir tercih meselesidir.
Yani hep dışlandığım için nası gözüktüğümü bilmiyorum ama tek başıma olmadığım sürece ağlamam

Günümüzde aralarına birilerini alacakları zaman bizi güldürüyor mu sorusu geliyor akıllarına. Eğer eğlenceli biri olsan da aralarında bu özelliğini gösteremediğin zaman seni aralarına almazlar. Veya bunların haricinde @484334 'nın dediklerine katılıyorum. Fazla iyi biriyseniz sizi arkadaş olarak görmezler arkadaş olarak görmeleri size istediklerini yaptırmakta zorlanacakları anlamına gelir. Siz kendiniz olun. Aileyi bilemem ama arkadaş çevresinde böyle durumlarda yalnız olmak çok daha iyi.

Yani ben yeterince kibar davranıyorum hiçbir zaman saygı sınırını aşmadım ama gene aynıları oldu onkar gibi davranmaya çalıştım gene olmadı.

Yani hep dışlandığım için nasıl gözüktüğümü bilmiyorum ama tek başıma olmadığım sürece ağlamam

Büyük ihtimal uzgün gözüküyorsun. Yanlış anlama bana söylenen bunlardı hatta niye kafana sıkmıyorsun diyenler bile vardır ağlamazsın ama üzgünsündür millet bunu fark ediyor

Günümüzde aralarına birilerini alacakları zaman bizi güldürüyor mu sorusu geliyor akıllarına. Eğer eğlenceli biri olsan da aralarında bu özelliğini gösteremediğin zaman seni aralarına almazlar. Veya bunların haricinde @484334'nın dediklerine katılıyorum. Fazla iyi biriyseniz sizi arkadaş olarak görmezler arkadaş olarak görmeleri size istediklerini yaptırmakta zorlanacakları anlamına gelir. Siz kendiniz olun. Aileyi bilemem ama arkadaş çevresinde böyle durumlarda yalnız olmak çok daha iyi.

Yani o kadar arkadaşım olmasa bile onlar bile beni aralarına almıyor ama bu durum çok fazla.

Büyük ihtimal uzgün gözüküyorsun. Yanlış anlama bana söylenen bunlardı hatta niye kafana sıkmıyorsun diyenler bile vardır ağlamazsın ama üzgünsündür millet bunu fark ediyor.

Yani ulan daha kolpa sıkma diceksin ama ben olduğum yerlerde güler yüzlü davranmaya çalışıyorum ama üzgün gözüküyorsam bilemiyorum.

Yalnız kalıyorum diye eve hayvan bile almayı düşünüyorum.

Belki de onların ahlak anlayışına göre yeterince "kötü" olmadığınız için dışlıyorlardır hocam? Bazen insanlara dur demeyi bilmek gerekiyor.

Dik başlı olun öz güvenli olmaya çalışın yeni bir arkadaş çevresi kurmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı